tisdag 24 september 2013

Silly season, många frågor och inte lika många svar...

Nu vill jag ha lite mer spänning i Silly season! De enda som bjudit på spännande nyheter hittills tycker jag är Piraterna som värvat Darcy Ward till nästa år, ihop med Chris Holder och Greg Hancock lär de bli farliga! Att Andreas Jonsson skulle gå till Rospiggarna kändes inte som någon större överraskning. Inte heller att Fredrik Lindgren går till Indianerna. Att Hampel, som haft en bra säsong i Vetlanda, stannar kvar där är väl inte heller någon överraskning.

Det känns som att det finns fler frågetecken än svar så här långt. Överväger Woffinden seriöst att köra i Vargarna nästa år? Ett förslag är överlämnat till honom i alla fall enligt dagens NT (Norrköpings Tidningar) Eller kommer han köra på samma upplägg som förra året och inte köra i Sverige? Var hamnar Nicki Pedersen, då han (enligt samma artikel som ovan i NT) inte verkar vara aktuell för Vargarna nästa år. Och Sayfudtinov, kommer Vetlanda knipa honom eller var blir det annars?

Hur kommer det nya elitserielaget Rospiggarna se ut? Förutom Andreas Johnsson. Kommer Kim Nilsson fortsätta i Vargarna eller går han över till Rospiggarna laget han hjälpte upp i elitserien?

Svaret än så länge är väl att vi får se... lagen har ett tag till på sig så det är bara att vänta och se...




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar